7 ianuarie 2008

Un ministru ... normal !!

Uite cum stau lucrurile:

[Ştirea este atât de normală încât, în contextul României de azi, de ieri sau de altădată, tinde să devină … absurdă! Preiau prin urmare un fragment mai mare de pe site-ul BBC.]

"S-a ajuns la un acord cu Comisia Europeană ca pentru perioadele de Paşti şi de Crăciun, să putem aplica pentru câţiva ani o derogare privind modul de sacrificare a animalelor. Va fi o decizie pe care va trebui să o luăm prin hotărâre de Guvern."

Ascultaţi interviul acordat de Dacian Cioloş

"Problema pe care am ridicat-o a fost de ce spaniolul poate să sacrifice taurul în arenă şi acest lucru nu este considerat ca o nerespectare a regulilor de bunăstare a animalelor şi noi de Paşti şi de Crăciun să nu putem să sacrificăm animalele în mod tradiţional", a spus Dacian Cioloş.

Argument corect, de bun simţ.

Mai multe bile imaculate pentru domnul Cioloş.


Later Edit: În versiunea audio a interviului, partea cu tăiatul porcului începe pe la minutul 24. Dacian Cioloş spune că o Hotărâre de Guvern în acest sens putea fi dată de multă vreme!

Niciun comentariu:

Convorbire telefonică cu ... un hoț??

Sună telefonul, de pe un număr necunoscut, vizibil (adică nu este ascuns), iar o voce de bărbat mă angajează în următoarea convorbire: -  ...