16 aprilie 2008

Bordura - Update

[continuarea postării anterioare]

Ora 13:30. Gata, băieţii s-au hotărât: Ultimatumul dat populaţiei deţinătoare de autoturisme în urmă cu 3 ore şi ceva a expirat. E cazul să treacă la împins maşinile. Ce dacă nu au acordul proprietarilor, ei sunt acum stăpânii oraşului!

Ora 14:45. Se trece pe cealaltă parte a drumului. Băiatu' din spatele maşinii roşii taie gardu' cu flexu'. Chestiile alea portocalii sunt flame.


Totul mi se pare un abuz ireal şi necivilizat! Ireal de grosolan!

2 comentarii:

Anonim spunea...

sa pun si eu poze despre lucrarile de la pasajul obor? sau despre cele de anul trecut de pe mosilor?

Am aflat cu stupoare ca in mia de parcari pe care le-a facut Videanu sunt si cele "in spic" de mosilor. Chit ca in locurile alea inainte erau parcate mai multe masini :)
Eu credeam ca parcarile in spic maresc cantitatea de borduri necesare, nu m-am gandit ca ar mari si locurile de parcare.

Bogdan spunea...

Mai bine îţi explic cum la noi, pentru moment, în urma "bordurizării" numărul de locuri de parcare s-a diminuat, dar, ca şi în cazul tău, va fi probabil raportată crearea de locuri noi :(. Sper însă să mai continue cu noi activităţi care să facă în aşa fel încât numărul de locuri de parcare să rămână măcar neschimbat.

Pe de altă parte, au pus borduri unde nici nu îmi trecea prin minte că ar putea să o facă: La intrarea în bloc e o rampă pentru persoane cu handicap (asta e destinaţia teoretică, însă la capătul ei se află o ... treaptă!). Ei bine, au pus bordură pe marginea ei. Ca să facă asta, au spart o bucată de rampă, că nu avea loc bordura. Acum, chiar dacă nu ar mai exista treapta din capătul rampei, eventualul posesor de cărucior riscă să nu poată utiliza rampa din cauza bordurii.

Convorbire telefonică cu ... un hoț??

Sună telefonul, de pe un număr necunoscut, vizibil (adică nu este ascuns), iar o voce de bărbat mă angajează în următoarea convorbire: -  ...