30 ianuarie 2009

Mea culpa

Am recidivat ca prostul. Am făcut o comandă online la RAO, sperând cu naivitate că vechile mele comenzi de la ei au fost însoţite de ghinion. Am plasat comanda pe 13 decembrie. Cărţile au ajuns la Poştă pe 22 ianuarie, după cum scrie pe ştampilă. Avizul a ajuns în cutia mea poştală marţi, 27 ianuarie. Nu am de gând să mă duc să le ridic. Eu credeam că nu poate să le ia mai mult de 5-6 zile să trimită un colet din Bucureşti în Bucureşti. Se pare că m-am înşelat. Îmi cer scuze domnilor de la Rao pentru că i-am supraapreciat şi i-am deranjat comandând de la domniile lor. Promit că nu o să o mai fac.

5 comentarii:

Andreï spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Andreï spunea...

Ei stiu asta?

Obisnuiesc ca, dupa ce exprim critici sau observatii laudative in astfel de situatii, sa le trimit oamenilor un link. Si unii chiar raspund!

;)

Anonim spunea...

Daca stiam ca scrii posturi d'astea cu autocritica :)... cautam discutia cu "cea mai importanta tema a romanilor in 2009" ... si-i ceream si lui Mirel pagina cu rezultatele din teren :)

oceania spunea...

nu de mult ma gandeam si eu sa fac comenzi on line pentru carti. in mod normal imi cumpar cartile direct din librarii dar cred ca ar fi mult mai comod sa le comand. insa acum cand citesc ceea ce scrii aici, imi dai de gandit:).

Bogdan spunea...

Pentru conformitate, trebuie spus şi faptul că am comandat la Nemira şi am primit cărţile în 3 (trei!!!) zile de la comandă. De asemena i-am comandat acum 2 zile Irinei toată seria Marry Popins şi cică ar veni mâine, la uşă, costul transportului fiind inclus (cartepremium.ro).


@Andrei: nu, nu le-am scris şi nu le scriu. Ar trebui să îşi pună singuri întrebarea de ce un client care nu e la prima comandă nu se duce la poştă să îşi ridice coletul (am avut un moment de inspiraţie -sau mai exact o lipsă de bani pe card- şi nu am plătit online!). Sunt curios dacă o să îmi scrie să mă întrebe...

Convorbire telefonică cu ... un hoț??

Sună telefonul, de pe un număr necunoscut, vizibil (adică nu este ascuns), iar o voce de bărbat mă angajează în următoarea convorbire: -  ...