18 martie 2010

Evil Facebook! ;)

Îmi scrie un jurnalist: „[…]fac un articol despre faptul ca retelele de socializare devin din ce in ce mai demonice, in cautarea lor disperata dupa profituri[…]”.

La puţin timp, după mai multe presiuni ale reţelelor sociale în care sunt inclus, ader și eu la Facebook. Nu că nu aş fi fost prin LinkedIn, colegi.ro, sau Hi5, dar Facebook nu mă prea atrăgea.

În fine, mi-am făcut cont. Pe urmă a început amuzamentul cu Mălina (notă: susnumita este soţia legală a autorului acestei postări). Mai întâi, "Malina şi Bogdan Voicu au devenit prieteni(e).", aşa m-a anunţat Facebook :). Era şi timpul, ne cunoaştem de prin 1994 şi suntem împreună de ceva timp. Chiar ne-am şi căsătorit la un moment dat :))

Pe urmă, dincolo de cererea de prietenie primită aproape instantaneu din partea unei fundaţii, Mălina a vrut să mă „selecteze” pe post de soţie. Deh, deja avea un soţ, s-a gândit că nu îi strică și o soţie :))



După care, devenind eu om serios (adică soţie, că am confirmat!), am aflat că de acum sunt într-o relaţie cu Mălina. Mare minune domnule!

Aşa că acum pot să certific: reţelele astea sunt periculoase și tare evil!


Type rest of the post here

4 comentarii:

parvan spunea...

Inca n-ai vazut esentialul :)

Urmeaza sa primesti frecvent informari despre activitatea prietenului :) .
Iar la fiecare "informare" ai doar posibilitatea de a spune ca ... "iti place".

Bogdan spunea...

Ba da, am văzut că e aşa:

"Mălina şi Bogdan au devenit Prieteni. Îmi place."

Iar nu dacă bifez că îmi place, îţi dai seama ce lupte conjugale urmează????


Evil, dom'le, no doubt!

parvan spunea...

Ok. Abia acum poti vedea partea "evil".

Desi nu poti spune despre un lucru ca "nu iti place" ... poti sa bifezi "imi place" ... ca sa ai disponibila optiunea "nu mai apreciez" >:)

Anonim spunea...

mul?umiri foarte interesant,

Convorbire telefonică cu ... un hoț??

Sună telefonul, de pe un număr necunoscut, vizibil (adică nu este ascuns), iar o voce de bărbat mă angajează în următoarea convorbire: -  ...