1 septembrie 2011

Români prin Köln – 2011 (5)

Iată o nouă postare cu avioane, curse low-cost, dar de astă dată însă e august. Mălina şi Irina zboară la Köln, cu plecare de la Băneasa. Le conduc la aeroport. Acesta este în acelaşi hal aceeaşi stare pe care o ştiţi. O atmosferă de vis, într-o ţară europeană.


Între călători câţiva aflaţi în uniforma de lucru. Tocuri înalte, sâni iţiţi ostentativ înainte, ciorapi de mătase purtaţi cu stoicism la cele 36 de grade la umbră anunţate de INMH, rochii scurte, în culori ţipătoare, cu strasuri. Ruj abundent, machiaj pe măsură, păr de un blond lucitor. Între ele, perla coroanei, cu vocea sa groasă şi mâinile mari, nesupuse chirurgiei estetice, precum restul corpului: un transexual (sau poate doar un travestit cu forme mai feminine?).

Zboară la Köln cu toţii, unde este clar ce fel de meserii au. Oraşul este cunoscut drept între cele mai liberale din Germania, şi are, dacă reţin bine, o a doua comunitate LGBT ca mărime după Hamburg (St.Pauli). Prin urmare este loc pentru toată lumea. Singura mea întrebare este unde erau peştii???

Un comentariu:

TimeKiller spunea...

Pesti? Aici au automate "de parcare" la coltzul strazii si politia le apara in schimbul unei mici donatii la taxe de 6 Euro/noapte. Intr-un fel statul e singurul peste ;)

Convorbire telefonică cu ... un hoț??

Sună telefonul, de pe un număr necunoscut, vizibil (adică nu este ascuns), iar o voce de bărbat mă angajează în următoarea convorbire: -  ...