25 august 2010

Egoul primarului şi coşul de gunoi



Fără îndoială, a stimula cetăţenii să păstreze oraşul curat reprezintă o cauză nobilă, mai ales în România. Ideea afișelor de mai sus, cu trimitere la cele 7 titluri consecutive de campioană la baschet ale Asesoftului, este și ea una interesantă.

Pe şeful administraţiei locale ploieştene îl cheamă Voloşevici. Nu înţeleg de ce, pe bani publici, suntem sfătuiţi să îl aruncăm şi pe domnia sa la coş?? O fi din cauză că e prea modest?

Un comentariu:

Osterhase spunea...

Da, ideea de a te bate in piept cu o chestie care ar trebui sa fie de bun simt mi se pare si mie deplasata. Dar sa privim si jumatatea plina a paharului: in peisajul romanesc initiativele astea "verzi" au aparut fortate de catre omul de rand. Oricat de nesimit ar fi primarul acela, a fost obligat sa fie atent macar o data la curentul de opinie si sa faca ceva ce nu prea se face (inca) la noi. Acum poate ca se vor simti obligati si altii sa-l imite, cine stie poate si depaseasca, si asa mai departe. Desi este un pas MINUSCUL, il vad ca pe un pas pe drumul cel bun.

Dar cu cati ghiocei se face totusi primavara?

Convorbire telefonică cu ... un hoț??

Sună telefonul, de pe un număr necunoscut, vizibil (adică nu este ascuns), iar o voce de bărbat mă angajează în următoarea convorbire: -  ...