20 februarie 2012

Test de depistat blonde autentice

sursa foto: guhl.de
Se ia blonda cu pricina şi se aşează în faţa unui raft. În raft se plasează diferite flacoane cu şampon. Toate provin de la aceeaşi firmă, dar conţin ingrediente uşor diferite şi se adresează unui anumit fir de păr, astfel încât fiecare flacon să aibă ca ţintă acel tip de păr, caracterizat prin lungime, desime, grosime, grăsime, culoare. Şamponul în sine trebuie să nu fie nici prea scump, nici prea ieftin.

Dacă blonda cu pricina alege şamponul pe bază de bere, pe care scrie că este pentru brunete, atunci culoarea părului ei este cu siguranţă …
(RĂSPUNSUL SE AFLĂ PE VERSO)


PS. Verso înseamnă „pe partea cealaltă a foii”. Deci puteţi să încercați una din soluţiile următoare:
  • (a) să printaţi postarea aceasta şi să vă uitaţi pe verso; 
  • (b) să vă uitaţi în spatele ecranului (fie el monitor, display de laptop, smartphone, tablet …); 
  • (c) să întoarceţi monitorul cu susul în jos, poate de fapt răspunsul este scris cu litere mărunte şi întoarse pe dos;
  • (d) să vă daţi cu părerea asupra răspunsului, poate o fi un concurs cu premii; 
  • (e) în caz de eşec cu cele de mai sus, să speraţi că voi da răspunsul în postarea următoare, pe care am programat-o să apară … miercuri. 


Disclaimer. Testul descris mai sus se bazează pe fapte reale și nu intenționează să includă elemente discriminatorii legate de gen, rasă sau etnie, așa cum se va vedea și din postarea de miercuri.

Niciun comentariu:

Convorbire telefonică cu ... un hoț??

Sună telefonul, de pe un număr necunoscut, vizibil (adică nu este ascuns), iar o voce de bărbat mă angajează în următoarea convorbire: -  ...