10 iulie 2014

un alt fel de SELFIE

Ha!

Arareori am postat aici promo-uri pentru lucruri pe care le-am făcut prin alte părți, fără să includ ceva ce nu e acolo unde vă trimit.

De astă dată însă, am zis să fiu mai cool decât cool și cât de poate de GEIL, și -fără să am nimic în plus de arătat- să vă trimit la textul meu din Dilema Veche de azi, care are pe undeva, prin corpul său, și lucruri serioase cum ar fi pasajul acesta:



Dar noi suntem într-o eră în care lucrurile se schimbă repede, gadgeturile apar și dispar, tehnologia se înnoiește radical peste noapte, moravurile se mișcă mai iute ca în trecut. O epocă în care acceptăm diversitatea, suntem toleranți la cei ce sunt altfel, și mai ales nu mai există un standard unic de viață. Oamenii nu se mai nasc, cresc repede, să căsătoresc, fac copii, merg la serviciu, ies la pensie, cresc nepoți și mor. Nu, acum experimentează viața în mai multe chipuri înainte de căsătorie, divorțează fără să înțeleagă ce și de ce o fac, copiii cresc mai liberi și nu mai sunt cu nemiluita, plăcerile mai mici sau mai mari vin pe primul loc, ne dorim altceva decât o viață monotonă, ne dorim să cunoaștem, iubim frumosul și începem să atingem acel frumos pe care f...


Evident, dacă vreți mai mult de atât, sunteți liberi să citiți articolul, pe care l-am numit Generația K, și care se află într-un număr al revistei în care tema săptămânii este COOL.

Vă mai zic că povestesc pe acolo amintiri de pe vremuri și panseuri de-ale Irinei, că pomenesc ceva de globish, și vă mai rog să îmi comentați textul dacă vi se pare ceva nașpa prin el, și vă provoc să îmi spuneți de ce oare l-am intitulat Generația K???

A, și ca să fie totul varză, programez acest post să apară când probabil nu voi fi online, la fenomenal de atractiva oră 9:47 seara.

Enjoy!

Niciun comentariu:

Convorbire telefonică cu ... un hoț??

Sună telefonul, de pe un număr necunoscut, vizibil (adică nu este ascuns), iar o voce de bărbat mă angajează în următoarea convorbire: -  ...