ING around the world

Ştiam deja că, în România, dacă mergi la ING cu un alt card decât ING, indiferent unde e emis, nu poţi face nicio operaţiune folosind multimatul. Am aflat acum şi că, dacă ai card ING emis în România şi încerci să scoţi bani de la bancomatele ING din Bruxelles, nu ai nicio şansă. Mă întreb dacă aşa o fi şi cu cardurile ING emise în Olanda?

Comentarii

Aura Matei a spus…
Da, multimatele ING nu functioneaza decat pentru cardurile emise de acea ramura a bancii. Adica isi incurajeaza clientii sa dea comisioane altor banci ca sa scoata niste cash. Eu am patit-o in Brugge si m-am simtit penibil in sediul bancii al carei client eram. In rest, e bine ca sunt acceptate acele carduri pentru plata prin POS absolut oriunde... Am prieteni care au mai avut surprize, indiferent ca pe ele scria mastercard...
Bogdan a spus…
Ei, nu merg chiar oriunde. Visa Electronul meu nu a mers la unele POS-uri şi ATM-uri din Scoţia, însă acolo mi-a mers Maestro-ul de la BRD. Tot în Scoţia, dar la alte POS-uri sau ATM-uri am trăit şi experienţa alternativă: mi-a mers ING-ul, dar nu mi-a mers BRD-ul :)
Claudiu Tufis a spus…
Viata nu ar mai avea nici un farmec daca nu ar exista si astfel de surprize :)

Postări populare de pe acest blog

Dragă cititorule (virgulă)

Vin alegerile locale: CORBEANCA 2020

Bullying