25 martie 2009

Promo: studiu despre universităţi şi piaţa muncii

Unul dintre proiectele in care sunt implicat în perioada de faţă se referă la cât de utilă este facultatea în a te ajuta să te integrezi pe piaţa muncii. Cu alte cuvinte, e vorba de relaţia dintre ceea ce înveţi la facultate şi ce ţi se cere la locul de muncă, despre ce vor firmele de la absolvenţi şi ce ştiu de fapt aceştia să facă.

Ne referim la absolvenţi din patru domenii distincte: Drept, IT & Calculatoare, Ştiinţele comunicării, Inginerie mecanică.

Dacă se întâmplă să cunoaşteţi absolvenţi din aceste domenii, din ultimii 10 ani, vă rog să îi direcţionaţi către chestionarele plasate la http://www.cedu.ro/newsro001.php?id=129 (completarea durează 10-15 minute).

Avem de asemenea chestionare şi pentru angajatori din domeniile respective, şi pentru recrutatori de personal, disponibile aici: www.bogdanvoicu2.home.ro.

Nu ţintim reprezentativitatea, ci descrierea cantitativă a unei imagini de ansamblu a stării de fapt.

Intenţionăm să încheiem colectarea răspunsurilor pe 30 aprilie.

Rezultatele vor fi sintetizate într-un raport final, comparând opiniile absolvenţilor, cu cele ale angajatorilor şi recrutatorilor şi vor fi disponibile în primul rând pentru cei ce răspund la chestionar şi îşi manifestă intenţia de a primi raportul indicând o adresă de e-mail, în câmpul disponibil în acest sens în chestionar.

Vă mulţumim pentru suport!

Niciun comentariu:

Convorbire telefonică cu ... un hoț??

Sună telefonul, de pe un număr necunoscut, vizibil (adică nu este ascuns), iar o voce de bărbat mă angajează în următoarea convorbire: -  ...