Relaxant

Ieri, duminica alegerilor locale, am fost dimineaţă plecaţi. Apoi, cât am pregătit o "imposible Italian chicken pie", combinată în regie proprie cu o "cheese Italian chicken pie", semnalul TV a îngheţat pe ecranul unde se uita Irina la MiniMax. Şi îngheţat a rămas până azi dimineaţă, dimpreună cu Internetul.

Aşa că ne-am uita în treacăt la rezultatele de sondaj printre puricii TVR-işti prinşi de antena de cameră şi apoi am tăiat rapid contactul cu lumea electorală.

Astăzi am avut multe alte lucruri pe cap, la institut s-a tăiat Internetul la câteva minute după ce am logat laptopul la reţea (îmi apărea un mesaj de eroare în ebraică, iar Claudiu vroia să cântăm cu toţii Hava Nagila :), apoi acasă iar am avut mult de muncă, apoi în parc, apoi am lăsat în pace alegerile şi m-am uitat la meciul 6 al finalei de baschet.

Super-meci, cu CSU ASESOFT având 17 puncte avantaj prin sfertul 3, însă pierzând în final la un coş diferenţă, după ce Virgil Căruţaşu care putea egala a ratat de la libere!!! CSU Asesoft a pierdut mai degrabă pentru că s-a crezut deja campioană şi s-a fâstâcit pe când controla partida. U Cluj a fost însă senzaţională a mobilizare, cu un public încântător. Trebuie neapărat ca Asesoft-ul să bată joi, în ultimul meci al finalei, în sala Olimpia, cu publicul ploieştean de partea sa.

Aşa că, una peste alta, nu prea am mare habar de alegeri.

Relaxant!

Comentarii

Claudiu Tufis a spus…
n-ai pierdut nimic :)
shalom
Turambar a spus…
Fericitule.

Cand ne vedem, itzi aduc nishte meciuri de rugby. O kama te kama te... :)

Postări populare de pe acest blog

Dragă cititorule (virgulă)

Vin alegerile locale: CORBEANCA 2020

Bullying