Castraveciori muraţi delicioşi

De buni, sunt buni, nimic de zis. Pe placul meu, cel puţin.
Dar cui i-o fi trecut prin minte ideea să boteze produsul aşa???
Asta în română, că în bulgăreşte par a fi doar „castraveciori fini”…

3 comentarii:

Turambar spunea...

Au astia de la Bonduelle o mazare la borcan absolut excelenta. De fiecare data cand o cumpar, nici nu apucam sa o gatim. O mananc direct din borcan.

Mag-ni-fique. Si cu conservantzi de E-uri care produc cancer, of course.

:)

oceania spunea...

bonduelle e o marca de legume foarte cunoscuta tocmai pentru ca sunt foarte bune legumele pe care le conserva sau le congeleaza. cacum, cat de sanatoase ori fi, este partea a doua:).

Bogdan spunea...

Mazărea aia de-i dezmiardă papilele lui Turambar era febleţea fii-mei până de curând. Acuma lăsat-o mai moale... Mie nu îmi prea place mazărea, aşa că nu mă pronunţ.

Eu mai consum de la ei cu plăcere diferite alte conserve, precum porumbul sau o salată care parcă se cheamă "salată mexicana". Oricum, tind să nu exagerez cu mai mult de una pe lună, că, deh, nu tot ce-i gustos e şi bun :(

[Îmi aduc aminte de un olandez explicându-i altuia ce sunt alea murături, la o masă ce avea loc într-o cârciumă din România: "Asta e forma de a mânca legume iarna, în ţările unde nu se găsesc mereu legume proaspete." Deh, vremuri patriarhale...]