10 decembrie 2008

Ne aşteaptă un an interesant ...

...Cu Stolojan ca prim ministru al Guvernului PDL-PSD-PC.

Cred că televiziunile generaliste vor avea mult de pierdut: va fi mult entertainment pe Realitatea, Antena 3, N24 şi pe eventualul TVR Info.

Iar dacă vine şi Adrian Năstase la Externe, Dan Mircea Popescu la Protecţie Socială şi Traian Băsescu la Transporturi o să fie ca pe vremuri: unii dintre noi ne vom visa din nou ... tineri!

(să mai zic şi de secretarii de stat Cataramă, Severin, Văcăroiu, Meleşcanu?)



Mie unul mi se pare o soluţie logică, sau cel puţin la fel de logică precum orice alt guvern. Mă aştept ca revizuirea Constituţiei şi a legii electorale să fie prioritare şi să se petreacă repede, înainte ca PDL şi PSD să înceapă a se părui.

Mă întreb dacă PDL va reuşi să îşi păstreze electorii, uniţi mai degrabă de atitudinea ostilă faţă de PSD şi de admiraţia faţă de Traian Băsescu decât de o anume orientare politică a partidului. De altfel evoluţia simpatiilor pentru PDL este principala necunoscută a perioadei ce urmează, o perioadă plină de evenimente electorale!

În rest, o să auzim probabil din plin despre "greaua moştenire" :))

2 comentarii:

oceania spunea...

lumea a votat in draci cu PDL tocmai ca sa nu iasa PSD si uite ce s-a ales din toata treaba asta:).

Bogdan spunea...

Aşa se întâmplă când:
1. votezi nu pentru ceva, ci împotriva a ceva
2. susţii partide lipsite de doctrină clar conturată
:(

Convorbire telefonică cu ... un hoț??

Sună telefonul, de pe un număr necunoscut, vizibil (adică nu este ascuns), iar o voce de bărbat mă angajează în următoarea convorbire: -  ...