12 noiembrie 2008

Epopeea afişajului electoral

Afişajul electoral de pe uşa blocului în care locuiesc a intrat într-o nouă eră. Ca să o citez pe Irinuca, este epoca lui „uite ce i-au făcut ăsteia, he!”.

Cum ziceam cu ceva timp în urmă pe blogul lui Claudiu, iniţial a apărut afişul candidatei PD-L. Am acordat, în minte, bile negre echipei de campanie pentru că uşa blocului reprezintă un spaţiu privat, unde nu aveau dreptul să plaseze afişe de nici un fel. Peste afişul cu fond portocaliu, echipa Laviniei Şandru şi-a lipit şi ea mesajul, sub forma unei coli A4. Între timp, cineva a dezlipit coala respectivă, rămânând doar posterul PD-L, care a câştigat clar meciul la calitatea lipiciului folosit.

Epoca „contemporană”, cea care a stârnit amuzamentul Irinei, este ilustrată în fotografia alăturată.

Aştept continuarea :(
(trăiască mizeria urbană!?)

3 comentarii:

Anonim spunea...

traieste momentul istoric:

pe usa ta se sedimenteaza o noua clasa politica :)

pe bune: ochiul ala de marinar razboinic ... marcheaza momentul mai bine decat multe "editoriale".

Andreï spunea...

acu' poate sa fiu eu ciudat dar chiar nu am sa votez un candidat ai carui oameni au tapetat zeci de metri de gard, zid etc. cu afise electorale!

altfel, exista si oameni isteti: http://www.youtube.com/watch?v=7lG8RZpGFXU

pe de alta parte, n-au inceput sa-ti bata candidatii la usa? aseara, exact cand am venit de la gradinita, am dat peste o tanara "portocalie" venita sa ne cunoasca si sa ne indemne sa mergem la vot!

Bogdan spunea...

Eu sunt specializat în a primi, pe preşul din faţa uşii, fie cărţi de vizită (Alina Gorghiu şi Lavinia Şandru), fie ziare (ieri - Jurnal de Cotroceni, parcă, iar azi - Cancan, cine ştie ce candidat o fi bălăcărit pe acolo.

Chiar am nevoie de nea Candidatul ăla din clipul de pe youtube!

Convorbire telefonică cu ... un hoț??

Sună telefonul, de pe un număr necunoscut, vizibil (adică nu este ascuns), iar o voce de bărbat mă angajează în următoarea convorbire: -  ...