Abilităţi de ascultare

Lucrez pe codurile unui sondaj în rândul studenţilor români. Una dinte întrebări, este o întrebare deschisă (acel tip de întrebare pe care nu îl recomand a fi folosit) care roagă respondenţii să spună cum ar trebui să arate „studentul bun”.

Cum încă nu am cum difuza date de acolo, mă limitez la a menţiona câteva dintre caracteristicile marginale menţionate:

ALCOOLIST, asertiv, COOPERATIV, cu nervi de oţel, GRATITUDINE, ingenuitate, ÎNVĂŢABIL, orientativ,


şi,
mai presus de toate,
să aibă

„ABILITĂTI DE ASCULTARE”!!!

Comentarii

Turambar a spus…
Damn it. Mintzile geniale fac acelasi lucru. Si eu tot la niste saracii de variabile deschise. Curat ce-au codat altii. Binisor, dar regula asta a lu 80 / 20 ma seaca: 80% din verificari se fac pocnind din bici, restu de 20% se fac pocnind din creer.

Damn it. I need a coffee. Too early in the morning to get alcohol. Must... drink... coffeee... Must... recode... open... coffee... reasons... of... usage...

I hate coffee.

:(
Bogdan Voicu a spus…
Eu unul fac un soi de muncă patriotică aici: agenţia de colectare nu şi-a făcut treaba, dar şi-a luat banii şi m-a lăsat pe mine să fac parte de codificare, pe timpul meu...În altă ordine de idei, trecând recent prin baze de date provenite de la 5 agenţii de colectare a datelor, sunt stupefiat de faptul că nci una nu pare a avea un habar minim despre ce e aia data cleaning!!!!

Postări populare de pe acest blog

Dragă cititorule (virgulă)

Vin alegerile locale: CORBEANCA 2020

Bullying