24 octombrie 2010

Precizari: Sondajul cu absolventi de sociologie

Paula povestește cum primește de la Penn State numeroase remindere de a completa chestionarul adresat absolvenților universității in cauza. Noi nu facem asta, dar cei ce nu au completat chestionarul vor primi un reminder luni dimineață și încă vreo doua pana pe la sfârșitul lui Noiembrie.


Intre timp am început colectarea și pentru promoțiile de absolvenți de la Oradea (promoția 2007) și Sibiu (2007 și 2008)...



Reamintesc ca, daca ati absolvit sociologie la Univ.Bucuresti dupa 1990, sau in promotiile 2007, 2008 la ULBS, sau in promotia 2007 la Univ.Oradea, va puteti inscrie ca respondent aici. Ceva mai multe detalii sunt disponibile pe blogul meu precum si pe site-ul facultatii.

2 comentarii:

parvan spunea...

daca tot ai cerut acolo feedback de respondent il pun si aici. Poti sa-l stergi daca nu ajuta. Il pun pentru ca-l asum (ca de obicei :) )si pentru ca as vrea ca cititorii tai sa stie ca-i o treaba seriasa.

- aprecierea duratei ma face sa cred ca eu am luat prea in serios raspunsurile :)
- dupa ce m-ai pus sa reanalizez daca e sau nu stiinta ma intrebi daca citesc/scriu in "stiintifice" ... asta ma obliga sa fiu consecvent?
- frecventele pe consum de media ma fac sa ma simt deviant :(
- scg-ul trebuie sa fie tolerant? ... inainte sau dupa replica Hertei? :)
- ma identific cu profesia?? (nu stiu sa-mi raspund de ani de zile, aici as vrea sa raspund dar ma tem sa n-am disonante dupa)

Bogdan Voicu spunea...

Multam de feedback!
Vedem la sfarsit cum e cu raspunsurile la ultima intrebare...

Convorbire telefonică cu ... un hoț??

Sună telefonul, de pe un număr necunoscut, vizibil (adică nu este ascuns), iar o voce de bărbat mă angajează în următoarea convorbire: -  ...