8 mai 2008

Asfaltarea continuă. Dez-asfaltarea continuă şi ea!!!!!

Am povestit acum două săptămâni despre tehnologiile de asfaltare. Ieri au mai asfaltat încă două benzi din cele 4 ale străzii pe care locuiesc, ridicând la 3 numărul benzilor peste care s-au aruncat, ca o spoială, circa 2 centimetri de asfalt. Probabil că aşa solicită tehnologia. Ce s-a întâmplat însă mai departe, e greu de înţeles.

Dimineaţă au început să sape un şanţ de un metru lăţime de-a lungul străzii asfaltate cu o zi mai înainte.

Şi ca să îşi dovedească talentul, "Dorel" şi ai lui ... au găurit o ţeavă, probabil cu picamerul!!!! (nu cred că era găurită dinainte, pentru că săpaseră şanţuri pentru a înlocui ţevile din zonă şi pe trotuare şi prin spaţiul verde, iar apa a apărut dintr-o dată pe stradă şi doar pe stradă)

Era ora trei după amiază. Timp de trei-patru ore au pus două pompe să scoată apa din canalul pe care îl produseseră. Mai apoi, au oprit apa rece şi cea caldă în cartier. De ce or fi oprit-o aşa târziu nu aş putea spune. De ce au oprit-o şi pe cea caldă, iarăşi nu prea ştiu.
Pe la 11 noaptea, acum o oră, au dat drumul la apa caldă şi la cea rece. Terminaseră de astupat cea mai mare parte a şanţului, după ce lucraseră la lumina unor reflectoare (poza de mai jos, stânga).


Acum au plecat. Mă întreb dacă mâine vor asfalta sau vor dez-asfalta??

Niciun comentariu:

Convorbire telefonică cu ... un hoț??

Sună telefonul, de pe un număr necunoscut, vizibil (adică nu este ascuns), iar o voce de bărbat mă angajează în următoarea convorbire: -  ...