30 mai 2008

Sfâr...NU!, Continuare de campanie

S-a încheiat campania electorală. Sau cel puţin aşa ştiam eu, că vinerea nu mai e campanie.

Aşa că m-am întâlnit cu oamenii lui Guşă la semaforul de la Băneasa, pe la ora 13. Am deschis geamul şi pasagera din dreapta mea s-a ales cu o plasă, conţinând un tricou cu Guşă şi un CD.

Şi m-am întors apoi acasă. În scara blocului, oamenii lui Vanghelie ciocăneau pe rând la fiecare uşă şi distribuiau chestii. Cine vroia, lua plasă cu Vanghelie şi găsea în ea şi câte un telefon, după cum m-a informat un om care tocmai urca în lift. Cum trecuseră deja de apartamentul nostru şi am mai multe aparate telefonice prin casă, nu am luat plasă nici cu Vanghelie, aşa cum am scăpat mai devreme şi de tricoul cu Guşă.

Oare telefoanele intră la capitolul campanie sau la cel "mită electorală"?? Sau poate că în plase nu se aflau telefoane, ci poze cu pionierii punând borduri prin sector.

8 comentarii:

Anonim spunea...

e si o campanie pe telefoane:

Tocmai m-au sunat din partea ... (nu spui cui) sa-mi reaminteasca indemnul de a merge la vot si de a vota partidul ... (iar nu spui)pe toate buletinele de vot.

Si pentru ca tot imi stia numele ... s-a oferit sa-mi spuna si unde e sectia de votare.

Sunt buni la campanie. Mult mai buni decat cei cu plasele :). Pacat ca la mine au irosit niste impulsuri ... dar altfel ... direct pe solicitare.

oceania spunea...

si pe mine m-au bombardat cu o groaza de scrisori. cum le-am primit asa le-am si aruncat.
s-a incheiat campania, precum bine spui, si pe cuvant daca stiu cu cine votez...sau daca votez:)

Anonim spunea...

voi cu cine votati?

Bogdan spunea...

Nu pot zice cu cine votez, că s-a încheiat campania ;)

Andreï spunea...

ieri pe la pranz, prin parc, oamenii rosii imparteau memory stick-uri la fel de rosii...

in intersectii, dezinteresat, alti dragalasi difuzau ziare electorale gratuite...

mai pe seara, stenciluri pe asfalt (o idee chiar isteata, zic eu) da' tardiva.

cand ziceai ca s-a terminat campania aia?

Anonim spunea...

Au fost dezorganizati in turul asta :( Poate se rezolva ceva in doua saptamani sa stim si noi ce si unde se distribuie. Uite, spre exemplu, eu as avea nevoie de un upgrade la RAM... :)

Bogdan spunea...

@andrei: eu sper sa nu se incheie niciodata, altfel nu incheie nici astia de astfaltat pe aici prin jur, si ramanem doar cu bordurile si gropile irezultate din imprejmuirea gurilor de canal. Asta ca sa nu mai zic ca poate prin si eu un RAM ceva, vorba Anonimului.

@Anonim: Trebuie să fac şi eu o listă cu ce mai am nevoie prin casă şi să o postez cât mai iute, poate iese ceva! Cap de listă: vreau un teren de 800 metri pătraţi, în zonă liniştită, cu acces la utilităţi, centre comerciale, şcoli, transport în comun şi aproape de centru :)

@oceania: esti sigură că alea erau SIMPLE scrisori? Nu era cumva printre ele şi un anunţ că îmi dau mie un teren ca ăla de mai sus ca să votez?

Bogdan spunea...

@cristi: ăia cu telefoanele sunt tari! Trebuia să ceri şi tu nişte chestii, eventual să îţi plătească telefonul luna asta :))) Era Romtelecom?

@oceania: stai că m-am prins, ţie ţi-au dat trimitere electorală la Sao Martinho şi tu zici că asta îţi este jobul ;)


/just kidding/

Convorbire telefonică cu ... un hoț??

Sună telefonul, de pe un număr necunoscut, vizibil (adică nu este ascuns), iar o voce de bărbat mă angajează în următoarea convorbire: -  ...