RSS - abonează-te!Ceea ce am cătat la un server de blog a fost să aibă RSS. Asta înseamnpă că, dacă îţi place blogul, poţi să te abonezi şi să afli când ăl de îl crie a mai postta ceva.

Dacă foloseşti Mozilla Firefox ca browser de net, e simplu: la adresa blogului, in dreapta ei, apare un semn portocaliu, ca o iconiţă (arată ca cea portocalie de la începutl acestui post). Dă un click pe ea şi urmează instrucţiunile computerului. (e şi mai bine dacă foloseşti RSS Ticker pentru Mozilla Firefox- eu îl folosesc ca să citesc presa: mi se scurg instantaneu în josul ecranului, principalele ştiri ale zilei, exact ca pe benzile alea din josul ecranului de la Realitatea sau CNN; ce e drept va trebui să mergi pe site-uri la Ev.Zilei, Cotidianul, Realitatea, Antena 3, ProSport, Jurnalul Naţional, HotNews, OnlineSport.ro, Adevărul, Gândul, Sport.ro, Ziarul Financiar, Chip, UEFA.com, BBC, Eurostat etc. şi să apeşi şi acolo pe iconiţa cu pricina...)

În Internet Explorer, în versiunea 7, apare aceeaşi iconiţă, undeva spre dreapta... Click pe ea şi urmează instrucţiunile.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dragă cititorule (virgulă)

Vin alegerile locale: CORBEANCA 2020

Bullying