7 iulie 2007

Egalitatea sexuala rules!

[publicat initial in prima mea tentativa (esuata) de blog Mai 30, 2007 @ 5:41 am]


Nu stiu daca ati urmarit articolele din Ev.Z. despre elevul de clasa a XII-a care “traia o poveste de dragoste” cu Corina, profa sa de romana si care a sfarsit prin a se sinucide, aruncandu-se pe geam din apartamentul profei, de la etajul IX.

(www.evz.ro/article.php?artid=307167)

Consiliul Profesoral decide ca profa trece printr-o situatie dificial si decide sa o sprijine, sotul o sustine, colegii de clasa ai lui Bogdan (elevul) ii ofera Corinei (profa) garoafe, Ev.Z. publica articolul emotionant din link.

Pe forumul Ev.Z. sunt deja, in clipa asta 259 de comentarii pentru articolul in cauza (plus Re:-uri la unele dintre ele). O lectura in diagonala a titlurilor pare a releva ca doar unul (mesajul 255, scris probabil de un prof “tanra si nelinistit”) se intreaba ce se petrecea daca era vorba de un prof si de o eleva. Probabil ca incepea o campanie intreaga de infundare a “violatorului” si “harasatorului” :|.

Niciun comentariu:

Convorbire telefonică cu ... un hoț??

Sună telefonul, de pe un număr necunoscut, vizibil (adică nu este ascuns), iar o voce de bărbat mă angajează în următoarea convorbire: -  ...