14 decembrie 2007

Democratic Christmas

Courtesy of humeistos, un amic de prin Hattrick, am ajuns la următoarea veste minunată:

Americanii au recunoscut, prin lege, importanţa Crăciunului şi a religiei creştine.

E vorba de rezoluţia Camerei Reprezentanţilor H.R. 847/6 dec. 2007, ridiculizată şi în unul dintre blog-urile de pe The Economist, mai exact cel referitor la „democraţie în America”.

Despre America şi americani, mai aflăm şi pe aici, aici, aici şi aici (e vorba de dialogul recent cu Mirel şi Claudiu pornit de la religie şi evoluţionism).

Aştept reacţia Patriarhului, a lui Gigi Becali, Parlamentului şi a altor oportunişti.

3 comentarii:

Turambar spunea...

Pe scurt, ca sunt furios. Comentarii la rezolutzia papagalilor senatori:



"Whereas Christians identify themselves as those who believe in the salvation from sin offered to them through the sacrifice of their savior, Jesus Christ..."

N-am nimic cu Jesus, mare om, mare caracter, neintzeles de 99.86% din totzi oamenii prezentzi si trecutzi, inclusib my humble self. Dar cu aia cu salvation from sin voi muri cu totzi Dvs impreuna de gat intru negarea acestei afirmatii. Bulshit. Completely stiupid bulshit. We are not sinner, we are just mere mortal people trying to live their decent friggin lives. Sa moara pisica ta de preot tampit ala care o sa vina sa-mi explice mie, sau mai ales copilului meu, ca eu sunt un pacatos din motive de Eva si de maru cunoasterii. Get a life, get a fuck, get a brain. Lasati oamenii in pace, dobitoci agresivi ce suntetzi... :( :rant: :angry:

"(5) rejects bigotry and persecution directed against Christians,..."

sa moara pisica ta de creshtin, tu vorbeshti? tu, purtator de persecutii peste timp si spatiu? mai inchizitzie mica, mai. mai autodafe si taliban ortodox si propavaduitor al adevarului unic, agresiv, simplist si nealterabil


Uite de-aia m-am transformat din ateu contemplativ in ateu habotnic, propavaduitor si cruciat al metafizicii probabiliste... :( :angry:

oedip spunea...

hattrick zici? ;)
bine... io's plotin

Bogdan spunea...

@plotin/oedip: O să vezi in câteva zile un semn de la mine legat de SB :)

Convorbire telefonică cu ... un hoț??

Sună telefonul, de pe un număr necunoscut, vizibil (adică nu este ascuns), iar o voce de bărbat mă angajează în următoarea convorbire: -  ...