7 februarie 2008

Lepşe

Au venit, via Turambar, două lepşe. Le-am văzuz mai greu că Turambar vrea să mă alunge de la el de pe blog, băgând LastFM non-stop. Şi cum eu ascult muzică mai mereu când am computerul deschis, asta mă cam disturbă :(

Dar hai să trec la lepşe:

1. Leapşa cu filmu': În care film te-ai simţi bine să trăieşti? Detaliază / explică în 2-3 fraze.

Răspunsul meu e că nu ştiu. Nu am habar. Ar putea fi o combinaţie între Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Andromeda (serialul), Stargate SG1 (serialul) şi, poate, niţel din The 4400s. Trăsătura comună este că în fiecare dintre ele se poate întâmpla mai mereu ceva nou, sau despre care îţi lipsesc aproape complet informaţiile şi cu care ar trebui să te descurci. (OK, primul e responsabil şi pentru a aduce niţel romantism în poveste ;)


2. Leapşa cu conferinţa: La ce conferinţă aţi alege să participaţi (nu luaţi în calcul cât costă participarea sau exclusivitatea evenimentului).

De ales am ales deja pentru următoarea: mă duc la The 38th IIS World Congress, la Budapesta (asta îmi aduce aminte că trebuie să îmi plătesc registration fee :). Mi-ar place să prind o conferinţă pe domeniile mele de interes pe undeva prin Australia, apoi una-două în America de Sud şi apoi prin Japonia.


Lepşele zboară acum la Claudiu, Cristi şi Andreï, desigur dacă au timp/chef de ele.

2 comentarii:

Turambar spunea...

Gata! L'am scos. Culmea e ca si pe mine la fel ma enerva: eu ascult muzica pe calculatorul meu si vine Turambar hodoronc-tronc sa-mi spuna ce muzica sa ascult. Nesimtzire, frate, nesimtzire curata... :)

LOL

Speaking of leapsha: shi tu, Brutus, itzi doreshti sa traieshti intr-un film SF? Ca si Oblia, cea care a inceput leapsha, la fel. Cred ca e ceva in aer. Parca-parca incep shi eu sa vreau in Dune. Dar nu in film. In carte... :)

Bogdan spunea...

Chestie de utilitate marginală. Dacă este să ai ocazia să te muţi ca să trăieşti în altă parte, iar asta ar reprezenta ocazia unică de a te deplasa fără costuri la orice distanţă, raţional ar fi să vrei mai degrabă acolo unde altfel nu poţi ajunge ...

Convorbire telefonică cu ... un hoț??

Sună telefonul, de pe un număr necunoscut, vizibil (adică nu este ascuns), iar o voce de bărbat mă angajează în următoarea convorbire: -  ...