Păcat de fotbal. Începuse să fie frumos

Week-end-ul trecut s-a reluat campionatul de fotbal. Printre picături, am văzut mai multe bucăţi din mai multe meciuri. Ce mi-a plăcut a fost faptul că mai multe echipe mici (Ceahlăul, Craiova, Dacia Mioveni), chiar dacă au pierdut, păreau a nu refuza jocul şi încercau destul de des acţiuni ofensive interesante. Alte echipe (Iaşi-ul, Gloria Bistriţa) păreau a fi bine organizate şi atacau destul de consistent, chiar dacă nu o făceau foarte des.

Mi-a mai plăcut că terenurile nu erau (încă) înnămolite. Ce e drept nici nu a prea plouat în ultima vreme. Mi-ar place şi mai mult dacă terenurile nu ar avea denivelări, dar pare a mai fi mult până acolo.

Calitatea tehnică a jocului, la toate echipele pe care le-am văzut, inclusiv la CFR Cluj, mi s-a părut aproape de 0, dar asta se remediază oarecum de la sine când nu mimezi jocul, şi cum premizele par a exista…

M-au dezamăgit însă talk-show-urile, frunzărite în viteza variabilă a zapping-ului. Erau preocupate tot de Jiji, Copos, Mitică şi alţi corifei exhibiţionişti, exponenţi ai nevoii cronice de mediatizare şi consum ostentativ.

Oare când o să găsesc oare nişele alea minoritare la care speră Cristi? Sau mai bine să emigrez niţel prin Scoţia?

Comentarii

Anonim a spus…
Cand celelalte nise vor deveni prea mici sau prea aglomerate :)

Cat despre scotia ... probabil ca emisiunea aia o sa fie accesibila fara sa trebuiasca sa-ti schimbi tu locatia :)
George Colang a spus…
suna frumos:pacat de fotbal. As spune si eu acest lucru, spre deosebire de alte tari, in Romania, acest sport a devenit un drum spre mizerie si dezgust.

Postări populare de pe acest blog

Dragă cititorule (virgulă)

Vin alegerile locale: CORBEANCA 2020

Bullying