7 februarie 2008

Uluit şi confuz

Privind eu la TV ieri, am văzut şi nu prea am priceput.

Acum câteva luni era aşa: Preşedintele vroia cu tot dinadinsul o naţiune războinică, trimiţându-şi trupele de menţinere a păcii în Irak, iar Guvernul vroia pe dos, să aducă vajnicele corpuri de armată înapoi, pe plaiurile mioritice.

Acum lucruri stau taman invers: Guvernul vrea la menţinerea păcii, în Ciad, cu circa şi aproximativ 120 de băieţi veseli, iar Preşedintele zice pas, şi vrea doar 2 bucăţi stilate, trimise la Paris (bine că nu vrea la Rouen, să caute urmele unor nave incendiate cândva cu graţie).

Uluit şi confuz de cum se învârte roata principiilor, mai am timp să văd că Ministrul de Externe şi cel de Război (scăpat probabil de preocupările cu Nea Gheorghe, ăla din balada cu luptele de la Băicoi) au comis-o şi ei graţios, făcând anunţuri de participare fără aprobare de la CSAT, adică mai punând o bubă (dulce) pe lista lui Claudiu.

Năuc şi confuz, mă întreb, legat şi de lista lui Claudiu, câţi dintre următorii se vor regăsi pe listele de candidaţi şi pe ce poziţii: Cioroianu, Meleşcanu, Tăriceanu, Orban (nu cel de la Bruxelles)?

…Been dazed and confused for so long it's not true …

Niciun comentariu:

Convorbire telefonică cu ... un hoț??

Sună telefonul, de pe un număr necunoscut, vizibil (adică nu este ascuns), iar o voce de bărbat mă angajează în următoarea convorbire: -  ...